Hår betyder ikke noget for os mennesker, hvis vi kigger på det rent fysisk. Vi er teknologisk så langt, at hvis vi fryser, så tager vi noget mere tøj på, vi kan tage solcreme på mod solens stråler og generelt kan vi passe ret godt på os selv. Alligevel betyder håret meget i vores daglige liv, fordi der følger en masse ting med håret, når vi snakker om mødet med andre mennesker.

Onlycurls hårprodukter

Der ligger en masse identitet i håret, og der er en grund til, at man siger, at førstehåndsindtrykket er vigtigt. Vi kan simpelthen ikke lade være med at gætte på, hvordan en person er, når vi ser dem, fordi biologisk skal dyr kunne afkode, om noget er farligt eller ej ? det gælder også stadig i vores hjerner. Vi ved efterhånden så meget, at vi burde vide, at udseende ikke er alt, og at folks fremtoning ikke nødvendigvis stemmer overens med vores forventninger, men derfor sidder mekanismen stadig i vores hjerner. Vi skuer først hunden på hårene, og så skal vi justere vores opfattelse derefter.

Når man ved, at andre vurderer en på sit udseende, betyder udseendet selvfølgelig noget. Man vil gerne have, at andre kan lide en. Men det er ikke alt, for håret har også betydning for, hvordan man opfatter sig selv. Ens selvforståelse bliver selvfølgelig skabt i samspillet med andre, og derfor hænger selvforståelsen sammen med den måde, andre opfatter en på, men man lægger også identitet i sit udseende. Derfor betyder håret og det man gør med det, også noget for, hvordan man opfatter sig selv. Frisurer betyder noget, hvor meget man plejer håret, betyder noget, og om man overhovedet har hår, betyder noget. Det kan ses tilbage i tiden også. Tidligere har det været en straf at få klippet håret af, og der er endda passager i Biblen, som nævner kvinders hår.

Ønsker du at gøre noget godt for dit hår, er only curls hair products et godt valg. Only curls products er hår- og plejeprodukter der skaber glans, fugt og styrke i dit hår, og onlycurls skaber beskyttelse og volumen til dit hår uden skadelige kemikalier.