Så skal vi atter en tur til Hillerød, for at se om der sker noget spændende, denne gang skal vi kigge efter om der er spændende udstillinger af en eller anden slags. Det kunne være kunst udstilling, ikke lige mig, men måske kunne det vække min interesse hvis det var de berømte malerier der blev udstillet på en udstilling i Hillerød. Gad vide om der på et tidspunkt kommer en udstilling med Harley Davidson motorcykler, så ville jeg bestemt tage turen til Nordsjælland og Hillerød, men det sker nok ikke bare lige sådan.

Eventtype

Jeg ar lidt inde på det ovenfor, og for dem der ikke lige er interesseret i kunst udstillinger, så er der sikkert andre spændende events og oplevelser i Hillerød eller omegn, hvis man søger på oplevelser hillerød. Det kunne også være at der kom noget frem på Facebook, hvis der ellers er en side der omhandler events og show i Hillerød på deres sider – men hvem ved, det kunne jo være. Royalstage.dk har måske også en side her, hvor de slår op, når der er arrangementer og events til både virksomheder eller private. Jeg selv får en masse dejlige ting frem når jeg sidder og hygger mig med disse sider.

Nu er jeg ikke lige typen der går til musik shows, men jeg kunne da godt finde på at gå til en eller anden fed koncert med musikinstrumenter, hvor der ikke er flere hundrede tilskuer der står og hujer eller råber mig ind i ørene, men er stille.