Af og til kan det godt betale sig at kigge lidt på sin økonomi, og se hvad der gemmer sig af forskellige lån, som man har fået optaget gennem årene, og for mig har det da haft en stor økonomisk betydning, da jeg opdagede at jeg ved at lægge mine lån sammen, kunne dels spare en del renter med også at jeg blev tidligere gældsfri – og hvem har ikke lyst til den samme oplevelse som mig. Nogle lån er måske huslån som har en dyr forrentning, og samtidig et par forbrugslån, så er det være at overveje om man kan spare noget ved at sammenlægge dem. Det ved jeg at man kan få et godt tilbud på hos netlybank.dk, og hvis man i forvejen har haft fået godkendt lån, så er muligheden for at sådan en ansøgning om sammenlægning også godkendes. Jeg havde i hvert fald succes med det.

Min indkøbsvogn i Netlybank

Ja, Netlybank er en butik som man kan hente penge i, hvis man får godkendt sin ansøgning. En lidt anderledes tankegang – vi er kunder i diverse banker og også i Netlybank, og derfor får vi også den bedste service, for Netlybank vil også gerne tjene penge – en Win Win situation. Deres hjemmeside netlybank.dk er hurtig og nem at finde rundt i, den er hurtig, og så får man også en hurtig udbetaling efter godkendt ansøgning. Et firma som jeg har tillid til, da de tilbud de kommer med er til at gennemskue, og det er noget der gør mig tryg.