Nu tager det ikke længere så lang tid, før haven igen skal have en god gang naturlig gødning, således at mikrolivet i jorden kan blive styrket, og dermed at både blomster og planter får den næring som de har brug for, for at kunne stå frisk, grøn og frodigt til sommer. Der findes rigtig mange former for gødning, den jeg fandt og som jeg syntes rigtig godt om, er grogreen.dk. De har nemlig lige de økologiske og miljøvenlige haveprodukter, som jeg gerne vil anvende i min have. Da jeg selv spiser økologiske grøntsager – passer det jo også godt at den gødning jeg anvender også er økologisk – så er der ligesom en sammenhæng mellem tingene. Jeg plejer at bestille det der hedder økologisk grøntsagsgødning hos GroGreen.

Organisk gødning er vejen frem

Der er nu så meget fokus på gødning og grøntsager, og hvad det gør ved ens krop med de kemiske gødningsprodukter – og jeg er da mega glad for at man nu også kan få økologiske gødningsprodukter fra GroGreen. Det er selvfølgelig et valg man selv træffer, men hvis vi også lige skal kigge lidt på vores jord, og hvad vi gør ved den med de kemiske gødningsprodukter – så tænker jeg at flere og flere vil gå over til de økologiske og miljø venlige have produkter. Ikke bare er det godt for naturen, det er også godt for vores maver når vi taler køkkenhave. Nu har jeg brugt grogreens produkter et stykke tid, og det har hele min have nydt godt af.