Boligindretning betyder meget for mange, da man her har mulighed for at sætte sit eget personlige præg på sit hjem. Man ønsker at have et hjem der er indbydende, varmt og lækkert og samtidig anderledes fra andres. Det kan både være nemt og sv??rt at indrette et hjem da man ofte kommer til at efterligne noget man har set hos andre eller i et boligmagasin.

Det behøver ikke at være svært

Men at sætte sit eget personlige præg behøver ikke at være så svært som man gør det til. Det personlige præg ligger ofte i detaljerne og derfor ikke så meget i hvilken sofa man vælger, hvilket TV man køber eller hvilken reol man vælger at stille op. Det personlige præg kommer ofte til udtryk igennem billeder, dekorationer, vaser og farver.

Lav foto til fedt tapet

En fed mulighed hvorpå man kan differentiere sig fra andre er ved at bruge fototapet. Fototapet er et billede du får lavet om til tapet som du kan hænge op på en væg eller flere i dit rum. Det er en hel speciel måde at sætte sit personlige præg på ved netop at bruge et personligt fototapet. Fototapet giver en hel anden opfattelse af et rum som man ikke får ved at bruge almindeligt tapet. Det giver dybde i rummet og får det til at se helt anderledes ud.
Du kan få et overblik over fototapet hos sumopix.com som tilbyder millioner af smukke billeder i deres billedbank, men de kan selvfølgelig også hjælpe dig med at lave dit eget personlige billede om til fototapet. Processen for at få lavet fototapet er nem og enkel. Det eneste du skal gøre et at gå ind på sumopix.com, uploade dit billede eller vælge fra deres billedarkiv, og til sidst vælge den størrelse du ønsker dit tapet skal være. Lav foto til fedt tapet hvis du stadig går og tænker over hvordan du kan gøre dit rum ekstra hyggeligt, smukt og stilfuldt.