Butiksindretning og design

Inventa er en af Danmarks førende, inden for butiksindretning og design. Inventa laver indretning af butikker af butikker for store kæder så som Profil Optik og Telenor.
Hos Inventa går man op i butiksindretning som fanger blikket og skaber en dejlig og positiv oplevelse for kunderne. I mere end 60 år har Inventa lavet indretning af butikker og kunderne er meget positive. Der er mulighed for at kunden til selv kan styrer forløbet og det design af butikken som kunden ønsker. Inventa arbejder med mange forskellige stilarter ved butiksindretning og design af butikker. Inventa mener, at ens butik design er ens identitet. Derfor er det vigtigt, at ens design af butikken afspejler dette. Inventa hjælper kunden med, at realiserer kundens ønsker om en butik der afspejler deres identitet, og som tydeligt afspejler virksomhedens ideer og visioner. Inventa har fokus på at butiksdesignet er praktisk, flot og fleksibelt.
butiksindretning

fokus på kvalitet og kundens behov

Der er stor fokus på kvaliteten og kundens behov hos Inventa. Når Inventa foretager en butiksindretning for en kunde, så er kunden med i hele processen og der vil være et tæt samarbejde mellem kunden og Inventa for at sikre, at kundens behov opfyldes. Inventa producere selv inventaret der anvendes til butikkerne, og dette sikre kunden at deres design af butikken bliver unikt.

Service er også vigtigt

Hos Inventa er servicen helt i top. Inventa forstår vigtigheden i en deadline for kunden som står og skal bruge deres butik åben og klar til en bestemt dato. Derfor bliver indretning af butikker foretaget af fagfolk der er hurtige og bevidste om kvaliteten.

Et ord er et ord

Ved Inventa arbejder de med slogannet “Et ord er et ord”. Dette bekræfter Inventa’s ide og ønske om, at arbejde tæt sammen med kunden og sikre at alle aftaler overholdes, så kunden kommer ud med den bedst mulige oplevelse