Hvis man godt kan lide at cykle, så er man nok også interesseret i at finde de flotte cykelruter. se ruterne her ved at klikke på linket, hvorefter man kommer til en hjemmeside, hvor man kan finde de mange forskellige cykelruter man finder her i landet. Der er masser af smukke ting at opleve, mens man kører igennem landskabet. Herhjemme har vi blandt andet marguritruten, som er en specielt smuk rute, der er lavet igennem landet.

Få frisk luft og motion på samme tid

En anden lækker ting ved at køre rundt på cykel er, at man kommer ud i den friske luft. Samtidig får man en masse motion, da man jo selv skal bringe sig rundt på sin cykel. Mange gange ser man også forskellige ting meget bedre, når man ser dem på cykel. For tempoet går jo lige en smule langsommere, end som hvis man kom kørende i bil. Derfor vil man helt sikkert også opleve ting, som man ellers ikke ville opleve.

Bedst når det er godt vejr

Det er selvfølgelig ikke umuligt, at tage på cykeltur, når det er dårligt vejr. Det er dog i mange tilfælde meget federe, når det er godt vejr. De mange cykelruter i Danmark leder både igennem byer og ude på landet. Så der er masser af muligheder for at gøre stop undervejs, hvor man også kan se ting. Man kunne for eksempel tage ud og oplev søhøjlandet på cykel. Det er en helt speciel oplevelse, da naturen er så smuk her.

Planlæg ruten allerede nu

Vil man allerede nu gerne ind og kigge på cykelruter, så man kan komme i gang med at planlægge. Så klikker man ganske enkelt bare på linket her øverst i artiklen. Det er nemt, og overskueligt at planlægge på denne måde. Oplev søhøjlandet på cykel for en helt anderledes sommerferieoplevelse, hvor hele familien kan være med, og hvor man rigtig kan være aktiv ude i den friske luft. Det er en utrolig dejlig måde, at være sammen med sin familie på. Hvor man rigtig kommer hinanden ved.