Viden om kropssproget og hvorfor den er vigtig

70 % af vores kommunikation er non-verbal. Det vil sige at vi med vores mimik, gestik og hele kroppen fortæller mere, end vi selv er klar over.

Vil du gerne blive mere bevidst om dine kropssignaler, er du nødt til først at kunne se dem selv. Gennem et foredrag om kropssprog vil du både blive klogere på dig selv, men også på andre. Du vil lære at læse dine omgivelser.

Troværdighed findes der, hvor det sagte afspejler det usagte. Politikere og andre fagfolk øver dette og mestrer det. De ved hvor vigtigt kropssproget er.

Foredrag om kropssprog giver dig den nødvendige og også underholdende viden om det usagte

I grupper hvor samarbejde er vigtigt, er det nødvendigt at kunne læse sine omgivelser. Det giver tryghed og støtte til alle i gruppen. Det er lig med et godt arbejdsmiljø, som igen, generer mere effektiv arbejdsindsats. Derfor er et underholdende og lærerigt foredrag en god investering, når man som arbejdsplads, har sådanne personalegrupper.

Ligeledes er det hensigtsmæssigt med en chef, der er “klar i spyttet”. Det er lidt misvisende i forhold til kropssprog, men ikke desto mindre sandt.

Som førnævnt skal den verbale kommunikation nemlig hænge sammen med den non-verbale kommunikation. Det giver troværdighed og en langt mere tydelig kommunikation. Dette vil mindske misforståelser og dermed genere et mere effektivt resultat.

Dette foredrag kommunikation+humor vil give inspiration til hvordan man taler om alt det usagte i hverdagen. Samtidigt er det underholdende, da der skal øves situationer på egen arbejdsplads/gruppe. Det er både lærerigt, morsomt og vigtigt.