Kigger du efter nyt udstyr til friluftsliv, finder du et stort udvalg hos Camping og Fritid Horsens.

Cfhorsens.dk er en specialbutik med fokus på campingudstyr til camping, campingvogne, autocampere og outdoor livet. Butikken har i mange år været leverandør af de mest kendte mærkevarer til billige priser. Udvalget kan ses både online i deres webshop, og i den fysiske butik i Horsens.

Stort udvalg af camping tilbehør

Camping og Fritid Horsens har mange års erfaring med handel af campingtilbehør, og kan derfor tilbyde et stort udvalg af campingudstyr til camping og fritidsbrug.

Billigt campingudstyr

Camping og Fritid Horsens går op i at kunne tilbyde dig kvalitetsprodukter til skarpe priser, og derfor gennemsøger de hyppigt markedet for nye varer og tilbud på campingudstyr, således at de altid kan være både med på trends og nye tiltag, samt knivskarpe på prisen når det gælder udstyr til camping.

Campingmøbler i høj kvalitet

Hos cfhorsens.dk finder du et bredt udvalg af campingmøbler fra de mest populære mærker som Isabella møbler, Crespo stole, Wecamp skabe, Kampa møbler og Westfield borde, der alle er kendte for deres rigtig gode kvalitet inden for campingudstyr.Så er du på jagt efter en lækker campingstol, eller et campingbord, så er det her, at du finder varen.

Outdoor beklædning og tilbehør

Hvis du er på udkig efter lækker beklædning og tilbehør til camping og friluftslivet, er du kommet til det rette sted. Hos Camping & Fritid Horsens finder du et flot sortiment af produkter inden for kategorien Outdoor Life, som er nøje udvalgt med henblik på at kunne tilbyde dig lækkert design, god komfort og funktionalitet til en god pris.

Kig forbi og cfhorsens.dk, og se det store udvalg af campingudstyr og udstyr til friluftsliv hos Camping & Fritid Horsens.