Har man ikke prøvet xbox live endnu, er det helt sikkert også noget man burde prøve og investere noget tid i, for det er alt andet lige noget man kan bruge rigtig meget tid på. En af de årsager at xbox live er noget som bliver brugt meget i dag, er på grund af muligheden for at spille sammen med alle sine venner og veninder. Det er alt andet lige noget som man kan få meget sjov ud af, og hvis det er man er erfaren indenfor området, kan det være at man også har investeret i sådan noget som xbox live gold, hvor man har et abonnement til den her live funktion.

Så det er noget man skal betale for, men som sagt kan man købe xbox live gold, som blandt andet sælge sådan noget som to års abonnementer. Så det er ikke fordi at man fra måned til måned skal ud og forny det, der skal alt andet lige lige gå et par år før man skal tænke på det, og desuden får man også besked om hvornår det er tid til at forny igen.

Her kan man købe sit abonnement

Hvis det er noget som lyder som noget man selv ville kunne have det sjovt med, er det alt andet lige også bare ind på hjemmesider som Livekort.dk, hvor man kan finde rigtig mange gode og billige løsninger i forhold til det her med at få et abonnement. På Livekort.dk har man også mulighed for at læse mere detaljeret omkring det her univers, og man kan blandt andet også se ens online status, hvor andre også kan dåne af ens opnåelser indenfor adskillige spil, og man kan lave mange andre fede ting herinde.

Så det er noget man bør undersøge lidt , og hvis det er fordi man allerede spiller Playstation, er det nok ikke fordi at man har tænkt sig at skifte over, og der har nok altid ligget den her interne kamp mellem de to selskaber. Dog tilbyder man fælles netværk gaming indenfor begge konsoller i fremtiden. Så det er noget man kan glæde sig til.