Ofte når man er i sommerhus, så finder man forskellige små sten og andre sjove ting fra naturen, som nogen har fundet. Det kan være, at det er ens eget sommerhus, og det derfor også ens egne ting, man har liggende rundt omkring. Så kommer de sikkert også med en eller anden god historie. For der har jo været en eller anden grund til, at man kan taget genstanden op, og bragt den med hjem til sommerhuset bagefter.

Håbløs tingfinder

Jeg selv er i hvert fald en håbløs tingfinger. Når jeg er ude og gå tur på stranden, så kan jeg ikke lade være med at gå med øjnene stift rettet ned mod jorden. Fordi man kan finde alle mulige spændende ting dernede. Det er da også på den måde, at jeg har gjort mange af mine gode fund. Og når jeg så har fundet et eller andet, som jeg synes er virkelig flot. Eller specielt. Så tager jeg det med mig i lommen, og gemmer et sted derhjemme.