Det danske vejr er lunefuldt. Selv i sommermånederne kan du aldrig vide dig sikker på, hvornår regnen pludselig falder. Der er ikke noget værre end at planlægge efter vejret, som man aldrig kan regne med. Med en overdækket terrasse behøver du aldrig mere skæve til himlen, når du skal tænde op for grillen. Få en overdækning af din terrasse og sid i ly med dine gæster eller din familie med tændte stearinlys og lyt til regnen tromme, næste gang den falder. På den måde får du mere glæde af din have året rundt.

BASES galvaniseret overdækning

Der er mange fordele ved en overdækning. Det giver dig ekstra plads og fungerer som en forlængelse af hjemmet. Du kan sidde udenfor på alle tidspunkter året rundt. Det giver optimal beskyttelse af havemøbler, legetøj og udekøkken, og så øger det værdien af din ejendom.

Som bilejer skal man gå efter bekvemmeligheden, når man parkerer, og her har carporten flere fordele. For eksempel afskærmer overdækningen i høj grad for is, sne og frost. En carport er dog ikke nødvendigvis lig med is- og frostfrie biler, hvis der er meget hård frost eller kraftig vind. Om sommeren afskærmer carporten for fugleklatter, pollen og andet skidt, der sætter sig på bilen. Og så kan carporten også bruges som et redskabsrum, tørrerum eller opbevaringsrum til fx cykler, dæk med mere.

Carporten er det første, jeres besøgende ser, når de kommer til jeres hus, og det er derfor vigtigt, at den arkitektonisk passer både til huset og til grunden. Der findes mange typer carporte med helt forskelligt udtryk. Det kan være en komfortabel løsning at bygge carporten helt op til huset, så I kan komme tørskoet fra bilen hen til hoveddøren. Her kan carporten ofte hæftes direkte på husmuren det giver en meget let og enkel konstruktion. Det er dog vigtigt at tænke på lysindfald; for hvis carporten bygges hen over nogle af husets vinduer, er det vigtigt, at taget udføres i gennemsigtige materialer, da carporten ellers vil tage lyset fra vinduerne. Her kan Bases overdækninger anbefales. BASES minimalistiske, kvalitetscarporte passer til alle hustyper lige fra det traditionelle til det klassiske familiehus. BASES galvaniseret overdækning er langtidsholdbare materialer med minimal vedligeholdelse og et smukt design i solid kvalitet