River Online – Mere end du forventer

River Online er forholdsvis ny på marketingsmarkedet, men har de seneste år gået fra at være 1 til 8 ansatte – foruden de deltidsansatte tekstforfattere. River Online bruger SEO, bedre kendt som søgemaskineoptimering, til at give deres kunder det bedste mulige resultat. Virksomheden er gået ind på et marked med mange spillere, men har forsøgt at differentiere sig hovedsageligt ved hjælp af lavere priser. Derudover har de valgt, at i en branche hvor det gælder om at skabe så stor en omsætning som muligt, flyttet fokusset til at det handler om at gøre kunden tilfreds ved udbyde det bedste produkt.

River Online bruger den tid du har brug for

Udover at du får et produkt til en lavere pris end konkurrenterne på markedet for online marketing, sætter River Online flere timer af til at assistere dig. Virksomheden har valgt ikke, at ansætte sælgere, men har i stedet fokusset på at der er nok ansatte i produktion til at gøre et udførerligt SEO arbejde. Søgemaskineoptimering kan skabe værdi for alle virksomheder, da alle virksomheder i større eller mindre grad benytter sig af internettet.

Det SEO gør er, at kundens hjemmesides placering på en søgemaskine, fremmes og gøres derfor mere synlig for forbrugerne. Dermed kan denne optimering teknik gøre, at når en forbruger søger på et bestemt ord, finder de letter frem til netop din hjemmeside og kan derfor skabe mersalg for din virksomhed. At gøre brug af River Onlines, online marketing kan være essentielt for at du møder den ønskede fremgang for din virksomhed. En investering i River Onlines produkt kan altså være behjælpeligt og være “money well spend” for dig. Du kan læse mere om River Online via følgende link: En SEO virksomhed i rivende udvikling (Kilde:jv.dk).

Hvis dette fanger din interesse, samt dit behov, kan du tage kontakt her: http://www.riveronline.dk