Der findes skilte til private og til virksomheder, det er nok ikke alle private der ved at disse reklameskilte virksomheder også laver skilte til private og boligejere. Der laves billige skilte og dørskilte til alle formål. Så selvom det hedder reklameskilte, så er det altså også til private. Alle boligejere, har jo brug for navneskilte til deres dør, og nogle vil også have tyverisikret deres ting. Flexskilte.dk kan alle disse ting, jeg fandt dem på nettet, da jeg selv skulle bruge et brændestempel, så jeg kunne brændemærke alle mine dyr – jeg ville jo nødigt have at mine dyr blev stjålet, så nu er de alle blevet brændemærket – men det lugtede ikke så godt på mine langhårede katte. Det mindede mig om, dengang min perser kat gik på bordet med levende lys, og der gik ild i halen, jeg skal love for at jeg kom hurtigt op af sofaen for at få slukket ilden. Katten så meget mærkelig ud bagefter og det tog lang tid inden den fik pels igen på halen.

Design dit eget skilt

Nu er det ikke lige reklame skilte de private boligejere har brug for, men et skilt som på billedet, har jeg da set nogle steder – i hvert fald noget der minder om det. Da man selv kan designe sit dørskilt, så er mulighederne jo mange, og vi kan få lige nøjagtig det vi ønsker og det som passer ind i vores hjem. Der er da også nogle der laver børnenes navne med bogstaver som dørskilt til børnenes værelser.