Det er sommer og sol, og vores træværk på hus og plankeværk, have borde og stole, er tørret godt ind og trænger til at få sig en god olie, for at kunne holde i mange år endnu. Nu er det ikke hvert år, at jeg står med en maler pensel og olie i hånden, for at passe på mit træværk – nej, jeg vælger bare en ekstra god olie, og ja den er måske lidt dyrere, men til gengæld sparer jeg min arbejdskraft ved kun at skulle male hvert 8 eller 10 år. De sidste par gange jeg har malet, der har jeg brugt det der hedder decofarver – det holder godt, er hverken for tyndt eller for tykt, så det er også nemt at påføre – og da der er prisgaranti hos decofarver.dk, så kan jeg heller ikke få det billigere andre steder.

Træolie

Hvis man som jeg er til olie til træ, så kan jeg bare sige at der er et stort udvalg af deres produkter i deres sortiment, og at deres olie er af en god og holdbar kvalitet. Vi valgte at f vores olie leveret, og da vi opbevarer den olie, vi ikke lige får brugt med det samme, tørt og varmt, så kan det sagtens bruges i op til flere år efter- og det er godt, for vores have møbler – får olie lidt oftere end det andet træværk. vi valgte også at give dem 5 stjerner på Trust pilot, da vi syntes at både service og produkter var super gode.