Har man brug for hjælp fra en professionel maskinfabrik, så kan man for eksempel vælge at tage kontakt til Kimas. Kimas er en maskinfabrik i Kolding, som er særligt specialiserede inden for alle forskellige former for metalarbejde. De tilbyder ikke standardløsninger, da alle deres løsninger tilpasses den enkelte kunde og kundens behov. Derudover kan de være med lige fra starten af projektet, så har man behov for en sparringspartner til ideudvikling eller produktudvikling, kan man med fordel tage kontakt til dem.

Specialister inden for metalarbejde

Har man behov for en dygtig og erfaren specialist inden for forskellige former for metalarbejde, så står Kimas til rådighed. De kan blandt andet hjælpe med laserskæring, kantbukning, svejsning og mange andre forskellige former for metalbearbejdning.

Det kan for eksempel være, at man har behov for en professionel og erfaren sparringspartner, eller det kan være, at man har brug for at få skåret, bukket eller svejset en metalopgave af en professionel. Denne virksomhed har mere end 30 års erfaring inden for faget, og de kan arbejde med stort set alle slags og tykkelser, når det kommer til stål og andre metaller.

De har et stort fokus på at levere funktionelle, langtidsholdbare og gennemtænkte løsninger til deres kunder, så kunden får det rette produkt fra start af. Derudover er det meget vigtigt for virksomheden at skabe en høj kundetilfredshed, og det gør man selvfølgelig bedst ved at levere nogle gode løsninger, som kan holde i rigtig mange år, og som naturligvis lever op til kundens ønsker, krav og forventninger. Dette kan de blandt andet gøre, fordi de har et stort netværk af forskellige samarbejdspartnere, designere og produktudviklere, men det er også nødvendigt, når man ikke tilbyder nogen form for standardprodukter.