Nu nærmer det sig så småt sommerferie og i den forbindelse er der rigtig mange som sørger ind på de videregående uddannelser. Hvis man endnu ikke ved, hvad man vil søge ind på, så kan man med fordel undersøge mulighederne for at læse makroøkonomi eller offentlig administration.

Spændende uddannelser

Hvis man vælger at læse makroøkonomi så vil man skulle lære en masse om den globale økonomi såvel som den danske. Hvis man elsker at arbejde med økonomi og beskæftige sig med kapitaler samt den globale verden, så er dette studie det helt rigtige. Undervisningen i faget foregår på engelsk. Fremadrettet vil man med denne uddannelse have mulighed for at arbejde i danske og udenlandske organisationer, som beskæftiger sig med udvikling og spændende problemstillinger.

Hvis man synes at kontorarbejde er spændende og godt kan lide at sætte ting i systemer, så er offentlig administration måske den helt rigtige uddannelse at søge ind på. På uddannelsen lærer man blandt andet en masse om HR, udvikling og meget mere. Fremadrettet vil man have mulighed for at blive ansat i danske såvel som udenlandske firmaer.

Det helt rigtige sted at studere

Hvis man gerne vil gå på et universitet, som tager de studerende alvorligt, så er SDU det helt rigtige sted at søge ind. På SDU er der et rigtig god arbejdsmiljø og gode muligheder for at lære sine medstuderende godt at kende igennem de mange sociale arrangementer, som lægger op til socialt samvær og en masse sjov. På SDU er der en god kommunikation imellem undervisere og studerende, hvilket betyder meget for studiemiljøet. Er man utilfreds med noget, så er der mulighed for at snakke med underviserne om dette. På SDU kan man være sikker på at få en god tid, hvor man vil blive udfordret fagligt – og det er uanset om man vælger at læse Makroøkonomi og offentlig administration eller noget helt tredje.