Pas godt på miljøet – sørg for du har jordvarme og varmepumper!
Læs mere om luft til vand varmepumpe, jordpumpe og varmepumper ved at klikke dig ind på denne hjemmeside: luft til vand varmepumpe her

Har du hørt om Klimadan.dk – de er fantastiske indenfor vedvarende energiløsninger, så hvis du gerne vil lære lidt mere om gode energiløsninger, bør du helt sikker give deres hjemmeside et besøg, hvor der står en masse om vedvarende energiløsninger, heriblandt jordvarme og varmepumper.

Man kommer ind på hjemmesiden ved at klikke på dette link: luft til vand varmepumpe her , hvor du bliver direkte navigeret ind på hjemmesiden og kan læse om luft til varmepumpe!
Hjemmesiden er virkelig nem at finde rundt på – der er virkelig sørget for at den er så simpel som muligt, så de mindre erfaret internet bruger, som måske de ældre, også har mulighed for at kunne benytte hjemmesiden uden de større problemer.

Hvis man dog har problemer med at finde rundt på hjemmesiden eller har nogle spørgsmål omkring nogle af de ting, der står på hjemmesiden, så er man naturligvis mere end velkommen til at skrive til kundeservice. Kundeservice svarer altid rimelig hurtigt, ofte indenfor 1-2 hverdage, dog kan det selvfølgelig tage lidt ekstra tid, hvis der nu er en masse vigtige ting at se til også. Hvis man er interesseret i jordvarme eller varmepumper skal man også blot henvende sig virksomheden, der selvfølgelig gerne vil hjælpe en, det er jo derfor man har virksomheden!

Men hvis man har interesse i at læse lidt om virksomheden, kan man også dette. Der står en masse informationer om den på hjemmesiden. Men hjemmesiden står på dansk og ligeledes er virksomheden en dansk virksomhed. Men som sagt, har man nogle spørgsmål skal man blot henvende sig til kundeservice, og så hjælper de en med at få svar på ens spørgsmål.