Hvilken finansiering skal jeg vælge?

Min kone og jeg står overfor at skulle købe nyt hus. Den korte historie er at vi venter vores nu tredje barn og det nuværende hus er derfor ved at være for småt. Vi er derfor gået på jagt efter et nyt og større hus, som kan rumme os alle fem. Men hvilken finansiering skal vi vælge, der er så mange løsninger og banken er god nok til at hjælpe. Men vi har nok også selv brug for at blive klogere på hvad den rette løsning kunne være.

Vi overvejer om om vi skal vælge pant fast ejendom eller noget helt andet.

Vi har derfor aftalt et møde med banken for at sikre at vi vælger den helt rette løsning for vores lille familie. Det er nemlig vigtigt at vi ikke sætter os for dyrt. Vi vil meget gerne have råd til at nyde livet, rejse flere gange om året og generelt ikke tænke for meget over hvad vi bruger penge på hele tiden.

Vi har læst en masse på nettet, hvor der er for og i mod de forskellige løsninger. Dog er det ens for dem alle at de er meget forskellige, og passer ind i forskellige livs situationer. Vi vælger derfor at læne os meget op ad, hvad vores bank infomere os om, og hvad de mener vi er bedst tjent med. Så mon ikke vi i sidste ende kommer frem til en perfekt løsning, det er jeg ret overbevist om at vi gør.