Læs mere her om sol, sommer og sukkerfri is

Sommeren nærmer sig drastisk, og maj vejret har allerede givet et godt bud på, hvordan vejret gerne på se ud de næste mange måneder.
Temperaturen ligger slet ikke længere på minus graderne, og nogle af dagene kan man godt lige tage jakken af, fordi den er for varm at have på.
Når sommeren kommer, bliver man ofte så glad, og mange af de mennesker, der har haft vinterdepressioner kan hurtigere komme ud af dem.
De tidlige morgener med sollys gør det nemmere at komme ud af sengen og gøre sig klar til den pågældende dag, hvilket giver en mere overskud.
Sommer betyder også ofte sommerferie for mange mennesker, og ferier er jo som regel noget de fleste er glade for at have en gang i mellem.
Her har man rigtig tid til at slappe af med de mennesker man holder af, og lave ting man ellers ikke lige har tid til at lave i hverdagen. Man kan f.eks. tage udlands, man kan besøge en sommerpark, man kan besøge nogle familiemedlemmer, der bor længere væk – man kan mange ting! Et minus er dog ofte, at folk glemmer at planlægge deres ferie, fordi de tænker at i ferien – der skal intet planlægges, der skal der blot slappes af! Men når ferien så er slut, går man ofte med en tomhændet fornemmelse – at man slet ikke har lavet nogle af de ting, man gerne ville i ferien. Så derfor er en god idé… planlæg! Det betyder ikke, at man ikke kan slappe af!

Men nu er det er sommer, og det er varmt, køber folk ofte en masse is – og varmen giver jo lige en, en ekstra god grund til at spise lidt usundt. For det er jo varmt… Men man kan jo vælge at købe de is, der er mindst usunde. Som f.eks. de sukkerfrie is – og ja, de eksisterer faktisk! Hjem-is har sukkerfri is – altså is uden tilsat sukker. Og i selv om man ikke har sukkersyge – så skader der jo ikke at være lidt fornuftig og vælge den sukkerfri is. Klik dig ind på de sukkerfri is her: Is uden tilsat sukker

Så der er altså mange gode grunde til at elske sommeren.