REVIDAN løser opgaven for dig – læs meget mere om facaderengøring, solcellevask og facaderens her

REVIDAN Rengøring startede i maj 2004 med rengøring, facaderens, højtryksrengøring, vinduespolering og ejendomsservice. Vi tror på gode rengøringsløsninger – udført rigtigt første gang!

Revidan er en seriøs samarbejdspartner indenfor erhvervsrengøring og renseopgaver – De tager rengøring som et håndværk! De sikrer kundetilfredshed via tilfredse og motiverede medarbejdere, ledet via en løbende direkte, åben og ærlig dialog – det er grundstenene og nøgleordene hos REVIDAN, ligesom miljørigtige, svanemærkede rengøringsprodukter og ergonomiske redskaber er vores naturlige valg.

Hos REVIDAN henvender de sig primært til den kræsne, miljø- og kvalitetsbevidste rengøringskunde, der ikke er i tvivl om, at den rigtige kvalitetsrengøring ikke er den billigste på markedet, men nødvendigvis heller ikke den dyreste. De er af den klare overbevisning, at rengøring ikke bare skal overstås! De er altid friske med et uforbindende tilbud!
Revidan varetager primært rense og rengøringsopgaver i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart, Odense og nærmeste radius hertil – de er altid tæt på deres kunder i syddanmark. De løser også opgaver for vores kunder i resten af landet. De udarbejder gerne uforpligtende tilbud – hør hvorfor vi er det foretrukne rengøringsfirma!
De løser opgaver i hele landet, og er ofte i Odense, Kolding, Fredericia, Haderslev Århus, Esbjerg og Vejle. Ring og få et tilbud.
De stiller mere end 20 års erfaring til DIN rådighed.
Så lyder REVIDAN som noget for en skal man blot klikke sig ind på deres hjemmeside, man kommer ind på hjemmesiden ved blot at klikke her Revidan.dk hvor man også kan finde kontaktinformationer

Så har du lært lidt om facaderengøring, solcellevask og facaderens – den viden kan du bruge resten af dit liv!