Det kan lyde meget simpelt, og det er det rent faktisk også. Men jo bedre styr du har på dine tal og på dine aktiver, jo bedre og nemmere kan du spare penge. Og hvad der er sparet, er jo som bekendt tjent. Med ERP-gruppen og konsulentydelser er der netop mulighed for at overlade IT-løsninger og regnskabsystemer trygt i hænderne på meget kyndige folk, som i den grad har styr på, hvad der skal til for at optimere dine systemer.

IT og økonomi er måske det vigtigste

Det er svært at sige, hvad der lige præcis er det allervigtigste i en virksomhed. Men to nøglebegreber, som en virksomhed simpelthen ikke har råd til at gå på kompromis med er IT og økonomi. Hvis ikke den økonomiske del er på plads, giver det sig selv, at der ganske enkelt ikke er en virksomhed, der løber rundt. Samtidig er det også sådan, at hvis der ikke er styr på IT-delen, så kan det være meget, meget svært at håndtere lagerstyring, kommunikation og også økonomi. Faktisk vil stort set alt blive berørt af et IT-system, der ikke er opdatere, eller som ganske enkelt måske bare ikke er godt nok og ikke kan varetage virksomhedens udfordringer og behov på den bedst mulige måde. Især som teknologi og IT bliver en større og større del af hverdagen og er en helt essentiel del af samfundet, får det derfor også en mere betydende rolle for alle virksomheder.

Programmer der virker

Nogle af de programmer, der kan optimere virksomheders kunnen er regnskabsprogram C5 og Microsoft Dynamics C5. Regnskabsprogram C5 er selvfølgelig anvendeligt til økonomistyring, men C5 inden for Microsoft Dynamics er også meget anvendeligt for rigtig mange virksomheder, der arbejder med supply chain og projetstyring. Især er det anvendeligt for små og mellemstore virksomheder, da det netop kan rumme de udfordringer, der typisk vil være for disse.