Professionel hjælp til Excel, Word og mere

Der er visse programmer som er gode at kunne beherske både på arbejdet og i det private. Disse er ofte programmer så som Excel, Word, Photoshop, Onenote og meget mere. Men det kan på egen hånd være svært at finde ud af alle de små funktioner som de forskellige programmer besidder og der er mange som i dag ved hvordan de basale funktioner fungere i Word og Excel men kender langt fra det fulde potentiale af disse programmer. Hos 4D A/S kan man tage Excel kursus, Photoshop kurser, Word kurser og et hav af andre kurser som kan ses på deres hjemmeside ude til venstre under “find kursus”. 4D A/S arbejder både med Excel kursus, Photoshop kurser og Word kurser for enkelt personer men det er også muligt for en virksomhed at booke undervisning i f.eks. et Excel kursus for en hel afdeling af virksomheden. Dette kunne tænkes at være regnskabsafdelingen som ved at få et Excel kursus kan blive bedre til at udfører opgaver og derved sparer firmaet penge.

Konsulenterne hos 4D A/S

4D Konsulenterne er erfarne konsulenter som kan bistå med ekspertviden som den enkelte person eller organisation ikke har ressourcer til. Indenfor konsulentydelser besidder 4D A/S også et stort udvalg og ved at anvende den grønne boks under fanen “konsulenter” er det muligt at få en oversigt over de mange forskellige former for konsulentydelser som 4D A/S tilbyder.

Photoshop kurser

Inden for de forskellige kategorier af kurser tilbyder 4D A/S et udvalg af muligheder som gør det muligt at tilpasse kurset til netop de formål der passer en selv bedst. Ved Photoshop kurser er der mulighed for at vælge et grundlæggende kursus men der er også mulighed for at vælge udvidet kursus. Dette gør det muligt at tilpasse kurset til egne behov.