House of Innovation er et iværksætter- og rådgivnings hus med base i Kolding. House of Innovation tilbyder en bred række at forskellige aktiviteter,der alle hjælper iværksættere og kreative sjæle med at få gang i forretningen. Målet er et inspirere og hjælpe iderige mennesker, til at føre nogle af ideerne ud i livet. House of Innovation skaber de ydre rammer, så det er lettere at komme igang med arbejdsprocessen. Der tilbydes både rådgivning i opstarts fasen samt i løbet af processen. Har du fået en fantastisk ide? Så book et gratis rådgivningsmøde hos House of Innovation i Kolding.

Iværksættere fra hele trekantsområdet

House of Innovation samler iværksættere fra hele trekantsområdet under samme tag. Der er der mulighed for at udvikle ideer, blive inspireret og få god rådgivning af folk fra branchen. Går man med tanken om at blive selvstændig, så er der en masse ting man skal have styr på. Det er ting som House of Innovation kan hjælpe med, da rådgiverne har mange års erfaring. House of Innovation tilbyder lækre kontorfaciliteter, god rådgivning samt et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø. Der er altid god stemning, og mange virksomheder har haft deres spæde start hos House of Innovation.
houseofinnovation.dk

Kreative og innovaitve sjæle

Går du med en lille iværksætter i maven? Så kontakt House of Innovation. Det kreative og dynamiske miljø i huset, gør at der altid er mulighed for at blive udfordret og inspireret. House of Innovation er et naturligt sted at starte, da de ydre rammer bliver sat. Det er lige til at gå i gang, så der er ingen dårlige undskyldninger. House of Innovation har en lang række forskellige rådgivere tilknyttet. De er alle fra forskellige dele af erhvervslivet, og derfor kan du være sikker på at få den bedste rådgivning hos House of Innovation.