Skal der investeres i en ny iPhone – evt. en black friday iphone, hvorfor så ikke gøre det nu? Har man længe overvejet at skifte den gamle telefon ud med en lækker iPhone 7? Synes man dog man ikke rigtigt, at man kan finde frem til én til iPhone 7 uden abonnement til en god pris? Så er der heldigvis råd for det. Hvorfor ikke klikke ind på BrugteiPhones.dk og se lidt rundt i det store sortiment af second hand iPhones? Det gør flere og flere, og bestemt ikke uden grund. Man kan nemlig glæde sig over fantastiske priser og nogle rigtigt gode vilkår, når man vælger sin nye iPhone 7 i webshoppen. Som Danmarks førende – både den første og største – forhandler af brugte iPhones har man et udvalg på sine virtuelle hylder i shoppen, som siger spar 2 til det, man finder andre steder på nettet. Hvad enten man leder efter en iPhone 7 uden abonnement eller en ældre model, så er der masser af muligheder. Konceptet har siden lanceringen af shoppen været klar: Alle skal have råd til en iPhone til en rimelig pris.

De telefoner, som bliver solgt hos BrugteiPhones.dk, bliver leveret til modtageren med 24 måneders garanti oveni. Det skyldes ganske enkelt, at man er sikker på at levere et kvalitetsprodukt, som lever op til de høje krav, som man har i virksomheden. Sådan har det været siden 2013, hvor man langede den første iPhone over disken.

Når virksomheden opkøber brugte telefoner, bliver de efterset, gennemtjekket og repareret for alle de issues, som de måtte have. Da man mener at have de absolut bedste reparatører på området, finder og udbedrer de de fejl og mangler, som der måtte være. Først herefter sætter man telefonerne til salg i shoppen. Er man til Black Friday, så er priserne endnu skarpere dér? På hjemmesiden bliver der talt ned til Black Friday, så hvorfor ikke klikke ind og se, om der skulle være noget, som man bare må have fingrene i? Det er der sikkert.