Der findes ikke noget bedre en gode skarpe køkkenknive, hvor man bare lige skal sætte kniven på for eksempel kødet, og den så bare lige skærer hurtigt igennem. Især når jeg skal lave mørbrad gryde, og fjerne alle senerne fra kødet, så syntes jeg at det er vigtige med en rigtig god skarp slank køkkenkniv. Der findes heldigvis rigtig mange på markedet, og jeg har hørt at de der laser knive skulle være af rigtig god kvalitet og at dem der leverer dem har en god kundeservice. Nu er der jo ikke så meget kundeservice via online shopping, men det er så vigtigt at jeg kan få ombyttet de køkkenknive jeg køber hvis de ikke er tilfredsstillende. Jeg har et hav af gamle knive liggende, og dem ville jeg egentligt bare have slebet, for de har været rigtig gode, men er bare blevet lidt for sløve. Jeg har forsøgt at slibe dem på et strygestål, men det havde ikke lige den effekt jeg ønskede. Jeg fik engang en kniv blok med flere forskellige knive, en kødøkse og et strygestål, men det var ikke lige den bedste kvalitet, og hvad i hulens navn skulle jeg bruge en økse til. Det skulle da lige være hvis der kom en indbrudstyv ind i min lejlighed, men det må man jo ikke ifølge loven, så den går ikke. Strygestål, ja her havde jeg et super godt et i forvejen, så de to ting kunne jeg jo godt have undværet i den kniv blok jeg fik foræret.