De af os der har langt hår, ved hvad en god hårolie betyder for et sundt langt hår – ikke mindst at få redt det ud efter en hårvask, eller en tur i svømmehallen. Der findes et utal af forskellige slags hår olier, som alle påstår at det er den bedste – nu har jeg haft langt hår i hele mit liv, og jeg har anvendt flere af disse hår olier til mit hår, men den jeg er blevet mest glad for er den hårolie som jeg kan få hos https://curlsforyou.dk/vare-kategori/haarolier/ – også her kan man finde et utal af forskellige slags gode hår olier, og det handler om at finde den der passer til ens hår. Nu har jeg selv et tykt og et hår fyldt med små krøller, så jeg anvender den der hedder Flora & Curl – African Citrus Bloom, som jeg syntes er den bedste hårolie for mig.

Vi kvinder går meget op i vores hår, ikke at det skal sidde perfekt, men vi vil gerne have at det ser sundt og glansfuldt ud – tidligere anvendte jeg hår balsam, men er gået over til hår olie, da det dels er meget nemmere at påføre, og ikke skal skylles ud bagefter som balsam, og så er det meget nemmere at rede mit lange krøllede hår ud end med balsam. Mit hår skinner og ser rigtig sundt ud – så derfor siger jeg at det er den bedste hårolie til mig.
Jeg har altid min lille hår olie med når jeg er ude og bade, så kan jeg lige tage et par dråber i hånden og massere det ind i håret, og rede det bagefter, Det kan godt være at prisen for en lille flaske er væsentligt dyrere end den balsam jeg anvendte tidligere, men min hår olie, varer til gengæld meget længere, og jeg behøver ikke anvende ret meget hårolie efter hårvasken eller badet. Et eller andet sted så sparer jeg jo også på vandet, for før skulle jeg skylle håret efter vask og efter balsam, og nu skyller jeg kun håret godt efter hår vasken, det kan jeg godt mærke på min vandregning, så det gør ikke noget at olien koster lidt.