Find tilbage igen

Verden får mere og mere fart på. Det betyder at hverdagen bliver fyldt med flere ting man skal forholde sig til, samtidig med at arbejds-byrden heller ikke bliver mindre. Det kan være svært at finde ud af hvad der er ægte og hvad der blot er en fasade når man surfer rundt i det store hav, der udgøres af de sociale medier. Derfor kan de være godt at koble fra ind i mellem. Lav en aftale med dig selv i den kalender om at nu vil du bruge noget tid på dig selv, og den du er, med alt det indebærer. Det kan være i denne tid du får reflekteret over hvad du ønsker der skal forblive en del af den du er, og hvad der muligvis skal fjernes. Det kunne for eksempel være at man havde en tatovering man fik lavet på en eller anden skør ferie, dengang man levede den vilde ungdom. I dag synes man mest af alt det bare var dumt og fjollet at få den lavet.

Tatoveringer

Hvis ønsker at få tatoveringsfjernelse skal man besøge en skønhedsklinik der arbejder med tatoveringsfjernelse. Her kan du få fjern din tatovering fra den vilde ungdom, som du ikke længere føler er en del af den du er i dag. Hos skønhedsklinik cosmolaser.dk har de noget af det nyeste inden for tatoveringsfjernelse teknologi.

De behandler med PicoWay, som kun udsender pulser af energi i blot et picosekund, dette er tusind gange kortere tid en traditionel laser tatoveringsfjernelse. PicoWay er med til at man føler mindre ubehag når man skal fjern din tatovering, yderligere er der den fordel at når huden udsættes for så meget kortere pulser så nedsættes risiko for skader og ar efter behandlingen.

Så hvis du står og tænker at du gerne vil have fjern din tatovering, så kik forbi cosmolaser.dk og se om det er noget for dig. Cosmolaser.dk har også ting til dig som bare gerne vil besøge en almindelig skønhedsklinik, de arbejder ikke kun med tatoveringsfjernelse.