I dag er en fri fagskole det som mange leder efter, og en fri fagskole har nogle forskellige ting at tilbyde, som man måske ikke ville kunne finde i almindelig skolegang. Det er for folk som gerne vil gå en lidt anden vej end den almindelige elev ville. Fordi på en fri fagskole har man mulighed for at gå den kreative vej mod en gymnasiel uddannelse. For her på en fri fagskole får man også mulighed for at udvikle sig igennem praksis eksempelvis. Der er eksempelvis nogle, som gerne vil være kok, og det er jo ikke noget man lige lærer på gymnasiet eller lignende. Det er noget man lærer andre steder, og så er det jo super fedt at have noget erfaring med en fagskole.

Det kræver jo også en del at blive kok i dag, og det er alt andet lige noget af det som mange gerne vil uddanne sig til hvis det er man eksempelvis tager et ophold på en husholdningsskole. Her kan man lære om at blive kok og lave mad og så kan man så tage en reel kokkeuddannelse et andet sted. Men det gode ved det hele er praksissen.

Bliv det du gerne vil være

Der er ingen der skal sige til dig, hvad du kan og ikke kan blive , og det handler bare om at kæmpe hårdt nok for det. Det er alt andet lige noget som kommer til at blive svært for mange, fordi med en kultur som vi har i Danmark er der mange forældre som støtter op om det som børnene gerne vil, men andre steder er det måske forældrene som bestemmer hvad børnene skal være når de vokser op. Det er jo aldrig noget man helt kan styre, men her i landet er der i hvert fald gode muligheder for, at man kan uddanne sig til det som man gerne vil være når det er man bliver stor.

Om det så er designer, kok, frisør eller stor forretningsmand, der er brug for alle i dag, og det gælder så sandelig også alle de kreative sjæle. Så det er op til en selv.