Stadigt flere kvinder vælger at skifte udseende med en af de mange flotte extensions, som fås i dag. Hos MyExtensions er det virkeligt muligt at få opfyldt de ønsker, man måtte have, uanset kvaliteten af og længden på éns eget hår. Her forhandler man nemlig et stort udvalg, så man som kunde kan få netop dén løsning, som giver én det mest optimale resultat

Flere metoder der sikrer et flot hår

Hvad enten man er på udkig efter hårtrenser, tapebaner, clip on hair extensions eller cold eller hot fusions, så finder man det nemt og hurtigt på myextensions.dk. Her forhandles udelukkende det såkaldte Remy hår, som giver det absolut bedste udseende, fordi der udelukkende anvendes kvalitetshår, hvor hårstråene vender samme vej, nemlig i nedadgående retning. Det sikrer man ved at indkøbe hår, der er klippet af i ét samlet bundt. Her kan man også vælge mellem 2 kvaliteter, alt afhængig af hvor kræsen man måtte være.

Få den bedste individuelle løsning

Hvad skal man så vælge? Man kan groft sagt sige, at der er to muligheder for at få ekstra længde på hovedet. Synes man, at det er fedt at kunne skifte udseende løbende, er det måske en god idé at vælge blandt de mange spændende clip on extensions. Dem kan man sætte på og tage af, som man har lyst til. Vil man hellere have en permanent løsning, så bør man vælge mellem en cold og hot fusion løsning. Forskellen på de to udgaver af fusion er, at man med hot fusion sætter ekstra hår på éns eget hår ved hjælp af små kreatin limklatter, mens man ved cold fusion sætter håret på med mikroringe. Hvad man foretrækker inden for fusion er naturligvis en smagssag. Skulle man ønske at vide lidt mere om det, inden man definitivt beslutter sig, kan man læse meget mere om extensions, metoder og kvaliteter på myextensions.dk.