Skal du i gang med at ommøblere dit arbejdsværelse, og leder du efter et flot reolmøbel, finder du et stort udvalg hos Reick Møbler.

Er du vild med orden og funktionalitet i dit arbejdsværelse eller kontor, er en funktionel metal reol ideel til at organisere dine vigtige papirer og dokumenter helt optimalt.


Reick Møbler forhandler et stort udvalg af møbler til opbevaring på kontoret. Her får du opbevaringsmøbler i forskellige størrelser, materialer og designs – alle er i høj kvalitet. Det store udvalg rummer både reoler med låger, stål reol, høje reoler, smarte opbevaringsmøbler, udtræksskabe, reolvogne og mobilreoler.

Opdel rummet med en reol

Når du indretter dit kontor eller arbejdsværelse, kan du bruge dit opbevaringsmøbel til at dele dit rum op. Det giver en god form for opdeling i rummet og markerer hver medarbejders arbejdsområde. Du kan bruge både høje og lave reoler til at dele kontoret op med. Reoler med hjul er rigtig praktiske, hvis du indimellem har behov for at rokere rundt.


Udover opbevaringsløsninger, har Reick Kontormøbler et stort udvalg af kvalitets skrivebordsstole til dit kontor. Der er klassiske modeller uden armlæn og mere ergonomiske modeller med høje armlæn og nakke- og lændestøtte samt sadelstole, benhvilere og knæstole. Udvalget rummer derfor kontor stole til ethvert behov.

Kinnarps kontorstole

Kontorstole fra producenten Kinnarps, er ergonomiske og af høj kvalitet. Her får du en god kontorstol, som du kan sidde på i mange timer hver dag. En stol, der er med til at give dig den rette holdning – og ikke mindst, passer på din krop, så du undgår fastlåste arbejdsstillinger med efterfølgende smerter i ryggen, lænden og skulderen.

Kig forbi hjemmesiden og se udvalget af de forskellige reoler, samt ergonomiske kontorstole.