Hos Dahlsgravering, sørger for, at du kan få lige det ,du har brug for. Køber du en gave hos os, så giver vi dig altid gratis gravering med i købet. Vi har den perfekte gave til enhver lejlighed. Firmagaver, fødselsdagsgaver og dåbsgaver i form af smykker, pokaler, medaljer og skilte. Vi sælger evige minder, der både skaber glæde hos giver og modtager.

Lasergravering

Hos https://www.dahlsgravering.dk/ ved vi, at detaljer og præcision er vigtige. Derfor bruger vi lasergravering, når du skal have lavet en personlig hilsen til en firmagave eller et familiemedlem. Den personlige hilsen kan være i form af et glas, en træpokal, en vandkaraffel, et gulvflag af stål eller en af vores mange andre muligheder. Lasergravering er en højteknologisk metode, der med lys skærer ned i materialet. derfor er ingen overflader for store for store og ingen detaljer for små til, at vi kan klare opgaven.

Dahlsgravering har flere computerstyrede graveringsmaskiner, som gør, at vi kan tage mange specialopgaver ind. Vi graverer aldrig specialopgaver, før vi har drøftet opgaven med dig. Vi praler af, at vi kan klare enhver graveringsopgave.

Klarer alle typer af opgaver

Ingen opgave er for stor eller for lille ? og har du noget, der kræver en mere skånsom håndtering, som ikke må spændes for hårdt eller måske er lidt blødt i materialet, så kan vi sagtens klare det med vores manuelle graveringsmaskine. Vi rådgiver og vejleder dig altid gerne, så du kan få din gravering lige som du ønsker. Dahls Gravering er din garant for hurtig levering og kvalitet, der holder i mange år. Vi har 2-3 dages levering på alle graverede varer. Vi svarer altid hurtigt, så kontakt os hellere i dag end i morgen, så vi kan komme i gang med at få lavet lige præcis den gave med den personlig gravering, som du drømmer om.