Start det nye år på en frisk

Alle kender nytårsforsæt og det er noget som mange mennesker gør brug af. Et nyt år er en god mulighed for at starte på en frisk. Cigaretter er som ofte omtalt i medierne farlige for både en selv, og andre der er i nærheden af en når man ryger. Rygning har over 4000 kemiske stoffer som er unaturlige og som ikke er sunde for vores krop at indtage. Med en e-cigaret fra kc-smoke.dk får du den samme nydelse som en almindelig cigaret vil give, men man slipper for at skulle inhalere røg. Ved en ecigaret inhalere man i stedet damp og derved slipper man for lugten af røg og et hjem fyldt med nikotin. En e-cigaret vil også forbedre ens lugtesans og smagssans, som almindelige cigaretter er med til at ødelægge.

Hvordan virker en e-cigaret?

En e-cigaret bliver drevet af batterier som er genopladelige og en væskebeholder hvor dampen man inhalere befinder sig. Væsken man indhalere kaldes for “e-juice” og det er den væske som er i væskebeholderen. En glødetråd laver så e-juicen om til damp som man så indhalere. Det er forskelligt hvor meget man bruger af “e-juice” på en dag, men i gennemsnit siger man at der bruges 2-3 ml e-juice om dagen.

Det er godt for alle

En e smøg er ikke kun god for dig selv, den er også god for dine omgivelser. Passiv rygning er noget som mange bliver udsat for og det er også skadeligt hvis man i længere perioder bliver udsat for passiv rygning. Med en damp cigaret eller også kaldet en e-cigaret fra kc-smoke.dk undgår du at andre skal udsættes for passiv rygning.

Stort udvalg

Hos kc-smoke.dk er der et stort udvalg indenfor e-cigaretter og de har både genopladelige batterier og flere varianter af væske (e-juice), der er 30 dages fuld returret og en hurtig leveringstid på 2-4 dage. Så køb dine el cigaretter og e juice her