Går du også med overvejelserne om at anskaffe dig et nyt Dameur, så er der mange forskellige på markedet. Du kan få dame ure i alle mulige forskellige farver, mange unikke funktioner og kvaliteter. Der findes både digitale og de helt klassiske almindelige ure til kvinder. De digitale er kendte for at at vise tal, mens de klassike er kendte for viserne.
Herhjemme elsker vi at gå med ur, derfor har vi mange forskellige varianter liggende i skuffen. Personligt foretrækker jeg et helt almindelig dame ur der er lavet med læderrem og sølv ramme. Viserne er også i sølv og matcher derfor resten af uret. Nedenfor kan du se et af mine yndlings.

Det næste ur jeg skal på jagt efter bliver uden tvivl et kvalitets dameur i den højere prisklasse. Jeg har allerede nu været ude og prøve mange forskellige, både i forhold til funktioner, farver og størrelse. Efter meget research er jeg faldet over en variant i et råt og eksklusivt look. Det har en stål rem og ramme samt en viser der matcher resten af urets udtryk. Skiven i midten er mørkeblåt, og passer perfekt til en tur i byen eller til dagligdagsbrug på arbejdet. Dette ur er jeg sikker på, at jeg kommer til at bruge rigtig meget og har derfor valgt et ur der kan holde til det meste. Kvaliteten er helt i top og jeg glæder mig allerede til at bruge det hverdag. Det mekaniske urværk gør at uret aldrig får brug for batteri og jeg holder derfor udgiften hertil helt i bund.

Et dameur er ikke bare et helt almindeligt smykke, det går hurtigt hen og bliver en del af dig. Det viser ikke kun tiden, men symboliserer også hvem du er som person, når alle detaljerne folder sig ud. Sæt derfor fuld knald på farverne og giv dig selv og din stil et humoristisk løft, eller hold det helt simpelt og elegant med et af de mange flotte ure til kvinder, du finder på markedet.